Plan een demo in

Partners

Tot Schrijfs

Tot Schrijfs is een bureau voor creatieve teksten. Al jaren maakt Tot Schrijfs deel uit van het tekstschrijversteam van MakelMail. Op creatieve en verfrissende wijze weet tekstschrijfster Kim de Jong nieuwsbrieflezers te boeien met veelzijdige wonengerelateerde artikelen.

totschrijfs.nl

 

De Scherpe Pen

Onafhankelijk blog over de makelaardij en makelaars. De Scherpe Pen verschaft inzicht op de werkwijze van de makelaardij, zodat iedereen actief in de branche er lering uit kan trekken ten gunste van hun eigen bedrijf en de branche in het algemeen.

descherpepen.nl

 

Questware

QuestWare is een marketingtool voor de makelaar, waarbij naast een stimulering voor de aankoop dienstverlening op een vernieuwende en transparante manier met verkopers wordt gecommuniceerd. Daarnaast biedt QuestWare de mogelijkheid bij elk type dienstverlening de klanttevredenheid te meten.

questware.nl

 

Niveau

Training en Begeleiding voor Realworks. Heeft u de behoefte om meer uit uw Realworkssysteem te halen. Gebruik onze ervaring en behaal voordeel op commercie en in efficiëntie.

niveau.nl

Houseview

Houseview helpt makelaars met het aanpassen van hun businessmodel en marketingstrategie. Houseview levert een full-service concept voor mediaproducten.

 

Villa Madelief

Villa Madelief schrijft teksten Voor MakelMail over interieur en styling van woningen. Villa Madelief verkoopt daarnaast interieurproducten voor de woonkamer, keuken en badkamer.

villamadelief.nl

 

Motivo

Motivo. Internetbureau uit Zwolle

Motivo is de technische partner van de webapplicatie MakelMail. Motivo is een internetbureau uit Zwolle en ontwikkelt websites, webshops, webapplicaties en intranetten.